Wednesday, June 10, 2009

Beberapa minggu yg penuh dgn aktiviti...

Salam guys!! rasa nye aku try clean up sawang2 yg ade kat blog aku ni... last update 3rd December 2008... by the way x jd masalah... now just update for something happen bbrp mggu ni....

1st - Celebrate my prince birthday on 21st May... Mak aku (nenek Aqeef) masak pulut kuning untuk cucu 1st dia... onthat day kitaorg dinner kat umah Mak aku... untuk celebrate Bday Aqeef...aku & wife decide wat makan2 sikit utk family terdekat on 24th May... but maybe ade yg terasa x dijemput.. tp aku tau korang paham.. cite lanjut pasal majlis ni ade kat blog wife aku.. KLIK SINI.

2nd - surprise by my wife lps aku blk golfing... pun meng Happy kan aku... best giler 3 kali aku tambah... cite ni pun ade kat blog wife aku... saje nk so korang jengah blog dia... dia dh berjinak2 dgn blog skang... which is good for business student yg nk kenal IT... hehehehe

3rd - Our 2nd Anniversary on 8th June... xde celebrate ape2 just g dinner anak beranak... but its means a lot for us... spent time together...

4th - My Bday today!! hehehehe last night wife ajak pi Angsana... she said nk cari baju raya Aqeef.. so kitaorg pi laa... masa ni aku beware pasal wife aku suke wat surprise2... smpi Angsana, dia pi anto baju dia kat satu kedai ni... then g cr kain utk buat baju Aqeef... pastu dia tya nk hadiah ape? boleh ekh tya mcm tu... aku ckp nk pi kedai Camera tgk2 brg... dlm perjalanan ke kedai tu dari kedai kain, ade kedai makan... so aku survey2 mana la tau ade kwn2 aku yg telah berkomplot ngan wife aku ni... ternyata sangkaan aku betul.... walaupun aku beware tp ter surprise jugak laaa...
mmg betul kwn2 aku telah menyertai komplot ini... wife aku tarik aku masuk Pizza Hut which is my friend dh tggu.. then makan2 laaa pastu everybody sing this popular song "Happy Birthday" 2 kali lak tu... any way Thanks to everybody!!! especially my dear wife!! THANKS SAYANG!!

5th - we will go for our Holiday @ Bali this 20th of June... can't wait coz this time Our Prince will join us... hehehehe must be fun.... Celebrate semua kejadian di atas... so wait for some pic when we get there...

4 comments:

dazzling 948 said...

bali lg...bestnye!!

AtengapekamuYeop said...

yea yea...akhirnya seman update gak blog dia, hahahaha....

well epi belated b'day bro..kita dah sama-sama mencapai satu lagi tingkat umur yg semakin matang, ko 35 aku 30, hahahaha....

Aleeya said...

nak gi bali leklok man, ati2 ngan h1n1..pakai serkup muka tawww..samat becoti ..jaga diri ya..

Koboi mana boleh minum air Susu!! said...

Jaja - yup Bali again.. this time dgn anak sekali... + geng2 wife aku..

Man - aku 35 ye? hampess ko..

Aleeya - Thanks beb.. ni dh 2 mggu blk... alhamdulillah ok..