Tuesday, June 16, 2009

Surprise On My Birthday



Hahaha... this year my 28th Birthday... kena surprise dgn my wife smpi 3 kali.. mmm anyway TQ tu my wife.. really appreciate it..

1st - LOKASI - PIZZA HUT, PLAZA ANGSANA....dh cite kat entry sebelum ni... item no 4.. so leh laa baca eh..

2nd -LOKASI - @ MY OFFICE.... lepas kuar lunch aku kat opis... ade org ring bell then bukak jek tgk mamat india ni bwk 1 kotak kek & sejambak bunga... he called my name... he said delivery for u sir... off course kena sign kat resit.. tgk2 nama my wife.. then ape lg... aku suh staf2 aku bukak enjoy the cake... then diaorg pun dgn seronok & selamber bukak kek tu siap pasang lilin skali... dh aku kena tiup sambil diaorg nyanyi laa... malu2 kambing siot aku... hahahahaha

3rd - LOKASI - @ WIFE NEW OFFICE.... on 11th June khamis mlm jumaat... ade wat doa selamat kat opis baru dia... so kitaorg pi laaa... smpi sana org baru abis solat Maghrib berjamaah... aku lewat maklum laa opis jauh... smpi umah pun lewat... then pastu ade wat Tahlil & Doa Selamat... masa aku tgh sibuk ngan anak aku... aku terdengar imam tu sebut nama aku... aku tgk dia atas bwh tu... igtkan suh lead Tahlil tu... yelaa blom layak lg laa.... tup2 dgr dia kata moga panjang umur dan murah rezeki pada yg sambut hari lahir... fuhh lega... actually Abg Ipar aku pun sambut Birthday on 4th June... so skali laaa...

lepas abis Tahlil, solat Isyak pulak... abistu jek masa tgh nk hidang makan... terpacul dua bijik kek.... perghh aku ckp.. "ade lagi??" dua bijik kek tu utk aku dan Abg Ipar aku yg sambut Birthday dlm bulan yg sama... aku pandang kat wife aku dia tgh tersengeh....


mmmm utk record aku kena surprise 3 kali dlm ini tahun... ape pun thanks to my wife... really appreciate it... cuma aku jek x dpt nk surprise kan dia bile birthday dia... pasal dia tau semua plan2 yg bakal aku buat sebab dia lg expert bab ni... huhuhuhuh...

gambo2 lain aku upload kat Facebook k?? enjoy...

8 comments:

maziah mohamad said...

welcome..
=)

xentari said...

whoa...hepi belated bsday seman n aqeef..! lama btul ko x update blog.Anyway,ko sgt beruntung dpt wife yg suka buat surprise! hehe...syabbas la maz! :)

Selagi tak lelap mata,,keje keje keje.... said...

semoga di aqeef ade adik thn depan....hahaha

Koboi mana boleh minum air Susu!! said...

Yus - hahahaha... lama kan x update.. thanks..

Donald - adik ye?

BLADEFINGERS said...

skill bro...mestilah kena simpan.
kalau koboi lainlah,pakai pistol...hehe

gua letak lu dalam blog list wa okeh!!

Koboi mana boleh minum air Susu!! said...

ok fairus

ARIBA said...

babah aqeef..nak ar update pasal birthday surprise untuk tahun ni pulak..:-p

Koboi mana boleh minum air Susu!! said...

hahaha... blog ni pun dh lama x update... lg pun malu la i nk update kena surprise