Thursday, September 17, 2009

MaGD Crew Iftar

Dh nk raya baru aku update ini blog hahahaha... anyway just nk share event berbuka puasa bersama geng2 MaGD Crew @ Blackfox.. actually they are my friend since zaman sekolah lg... we unite when we all set up a football team 14 years ago.. suka duka kitaorg dh lama share sama2 susah sama2 senang.. until now masing2 yg mana dh kahwin & ade anak & yang bujang still keep in touch & lepak2 sama2 even x kerap mcm zaman bujang2 dulu... hehehe tu sikit cite pasal kitaorg..
back to Iftar yg diadakan di Goodhope Hotel, JB.. On 12th Sept. 2009 bersamaan 22 Ramadhan 1430H...Thanks tu Nanz yg organize event ni... so far aku anggap event ni success... kerjasama dari semua pun adalah punca ke "suksessan" event... aku smpi lmbt 2-3minit sbb jalan jem... sorry organizer!! jalan jem den x dapek nk nolong... List yg hadir :-
  • Dollah & Family
  • Alang & Family
  • Kude dtg lone ranger x bwk anak bini...
  • Helmi donald
  • Mimi & Family (adik kepada Arwah member yg automatically jd geng)
  • Sumie pun lone ranger... tunang dia, dia tinggal..(seal ape? hehehe)
  • Ayob (tauke satay berjaya skang ni..)
  • Nanzri - Organizer kite... (x bwk calon lg nmpknye..)
yang x dpt hadir atas sebab2 x dpt di elak:-

  • Ajiz & Family (anak sulung dia br pas operation kat India.. so maybe tu sbb nye)
  • Pakli & Family
  • Mizzie sbb jauh di perantaun... (hopefully next year dia ade kat sini.. bwk2 laa blk M'sia.. xpyh nk majuk lama2... hahahahah)
  • Nasir nyuel... xtau ape cer..
  • Sani
overall we all enjoy the food... Thanks again to organizer... hopefully next year ade lg event mcm ni...